Počinje ponovljeno suđenje Darku Šariću za šverc 5,7 tona kokaina

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje ponovljeno suđenje Darku Šariću za šverc 5,7 tona kokaina

Ponovljeno suđenje Darku Šariću i ostalim optuženim za šverc 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu počinje sutra u Specijalnom sudu u Beogradu.

Glavni pretres u tom postupku je takođe zakazan i to za 27. i 28. septembar.

Osim Šarića, suđenje će se ponoviti i Goranu Sokoviću koji je u bekstvu, Željku Vujanoviću, Rodoljubu Raduloviću koji je takođe u bekstvu, zatim Nenadu Novakoviću, Bošku Nediću, Marku Pandrcu koji je u bekstvu Nikoli Dimitrijeviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Živku Sidinskom, Bobanu Stojilkoviću, Marku Daboviću i Borislavu Tunjiću. Ponovo će se suditi i odbeglim Nebojši Sretenoviću, Marku Račiću i Vladimiru Račiću, Petru Obradoviću i Milovanu Milovcu, kao i svedocima saradnicima Drašku Vukoviću, Radanu Adamoviću i Nebojši Joksoviću.

Na optuženičkoj klupi ovog puta zajedno sa Šarićem trebalo bi da se nađu još dvojica optuženih koji su bili u bekstvu u vreme početka prvog suđenja - Mihailo Ðoković, koji je osuđen u posebnom postupku nakon što je prošle godine uhapšen u Italiji i potom izručen Srbiji.

Izručenje Darka Tošića iz Holandije koji je bio osuđen u odsustvu, takođe se očekuje u narednom periodu.

U Specijalnom sudu u Beogradu Šariću se u posebnom postupku sudi zbog optužbi za pranje para u Srbiji ubacivanjem novca stečenog krijumčarenjem kokaina u legalne tokove.

Šarić i još 17 okrivljenih u tom procesu terete se za pranje oko 22 miliona evra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak suđenja Darku Šariću

Izvor: Blic, 25.Sep.2016

Ponovljeno suđenje Darku Šariću i ostalim optuženim za šverc 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu počinje sutra u Specijalnom sudu u Beogradu...Glavni pretres u tom postupku je takođe zakazan i to za 27. i 28. septembar...Osim Šarića, suđenje će se ponoviti i prema Goranu...

Nastavak na Blic...

Počinje ponovljeno suđenje Darku Šariću

Izvor: B92, 26.Sep.2016, 07:32

Ponovljeno suđenje Darku Šariću i optuženima za šverc 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u zapadnu Evropu počeće u ponedeljak Specijalnom sudu u Beogradu...Glavni pretres u tom postupku je zakazan i za sutra i sredu...Osim Šarića, suđenje će se ponoviti i prema Goranu Sokoviću koji je u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.