Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo sastanak o Agrokoru u Sarajevu

SARAJEVO – U zgradi Parlamentarne skupštine BiH, u Sarajevu, upravo je počeo sastanak o Agrokoru, na kojem će se razgovarati o pravcu rješavanja problema u ovom koncernu i njegovim firmama-kćerkama u BiH.

Sastanku će prisustvovati ministar trgovine i turizma Republike Srpske ,Predrag Gluhaković na kome će povjerenik Vlade Hrvatske za "Agrokor" Ante Ramljak predstaviti Akcioni plan sa konceptom i pravcem rješavanja problema u ovom koncernu i njegovim firmama-kćerkama >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u BiH.

Sastanku će prisustvovati i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović, predstavnici nadležnih BiH i entitetskih institucija, "Agrokorovih" kompanija u BiH i predstavnici "Agrokora", a biće riječi o krizi u tom koncernu i planovima za buduće poslovanje.

Na sastanku će biti predstavljen akcioni plan povjerenika Vlade Hrvatske, sa konceptom i pravcem rješavanja problema.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Merkator preuzima Konzum i Velpro u BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2017

SARAJEVO - Ante Ramljak, povjerenik Vlade Hrvatske za Agrokor, ocijenio je na današnjem sastanku u Sarajevu, da sve kćerke u BiH koje su proizvodnog karaktera posluju veoma dobro, ali da Konzum i Velpro posluju sa nezadovoljavajućim rezultatima...Dodao je da će zbog toga, Merkator preuzeti Konzum...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.