Počeli novi protesti u BiH: Evakuisana zgrada Predsedništva u Sarajevu

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli novi protesti u BiH: Evakuisana zgrada Predsedništva u Sarajevu

Zgrada Predsedništva BiH u Sarajevu evakuisana je danas u 11.30 časova, a zajedno sa službenicima objekat su napustili i predsedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i potpredsednik Federacije BiH Mirsad Kebo.

U zgradi Predsedništva BiH, u kojoj je smešten i kabinet predsednika FBiH, danas je trebalo da bude održan sastanak najviših federalnih zvaničnika u vezi sa višednevnim protestima građana, ali je skup iz bezbednosnih razloga izmešten na drugu lokaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javili su federalni mediji.

Predsednik Federacije Živko Budimir rekao je da će biti održan sastanak, na kojem će biti razgovarano o trenutnoj situaciji u FBiH i daljim koracima s tim u vezi.

"Vreme i mesto sastanka neće biti objavljeni, jer je potrebno u miru da razgovaramo", rekao je Budimir novinarima.

Naspram zgrade Predsjedništva BiH u Sarajevu oko podneva počelo je okupljanje građana, čiji bi protesti trebalo da počnu u 13.00 časova i na kojima će, prema najavama, tražiti ostavku kantonalne i federalne vlade.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zgradu Predsjedništva BiH napustili Komšić i Kebo

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2014

SARAJEVO - Zgrada Predsjedništva BiH u Sarajevu evakuisana je u 11.30, a zajedno sa službenicima objekat su napustili i predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić, te potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.