Počele praznične gužve na granicama

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele praznične gužve na granicama

Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u Srbiju, čeka se 90 minuta, saopšteno je iz MUP-a, dok se na ulazu u Srbiju iz Mađarske čeka i više sati.

Foto: MONDO

Prema podacima mađarske policije na graničnom prelazu Reske - Horgoš, na izlasku iz Mađarske zadrzavanja su tri sata, a prema podacima srpske policije na ulazu u Srbiju, trenutna zadržavanja su dva sata.

Kako javlja Tanjugov izveštač, anketirani putnici, mahom gastarbajteri, koji putuju iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zemalja zapadne Evrope u domovinu, kažu da su na ulazu u Srbiju iz Mađarske čekali ukupno tri do četiri sata.

Granična policija i Uprava Carina su preduzele sve mere kako bi promet bio što brži, a to znači da je pojačano prisustvo policajaca i carinika, kao i da je otvoreno svih šest traka na ulazu u Srbiju iz Mađarske koje rade punim kapacitetom.

Gužve na tom prelazu, kao i svake godine u vreme božićnih praznika, su uobičajene i počele su sinoć.

Po proceni pripadnika granične policije, od sinoć je preko graničnog prelaza Horgoš prešlo oko 20.000 putnika.

Pripadnici Granične policije mole putnike da se naoružaju strpljenjem i apeluju na građane da tokom praznika koriste alternativne putne pravce i granične prelaze - Bajmok, Bački vinograd i Đala.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.