Pobjeda Novog Pazara na startu fudbalskog turnira u Istri

Izvor: SandzakPress.net, 31.Jan.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobjeda Novog Pazara na startu fudbalskog turnira u Istri

Novi Pazar – Fudbaleri Novog Pazara savladali su danas u Umagu ekipu ljubljanske Ilirije sa 2:0 na otvaranju petog “Istarskog zimskog kupa”. Novopazarci su u utakmici A grupe slavili protiv slovenačkog trećeligaša golovima Predraga Pavlovića u 56. i Marka Jevtovića u 60. minutu. Drugi meč u ovoj grupi između banjalučkog Borca i Zavrča počeo je u 15 časova u Novigradu, a slovenački prvoligaš trenutno vodi sa 2:0. Izabranici Milorada Kosanovića će sljedeću utakmicu igrati u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << od 15.00 protiv Borca u Novigradu. U grupi B takmiče se rumunski Kluž, Zrinjski iz B i H, mađarski drugoligaš Đirmot i domaćin Novigrad koji je član treće hrvatske lige. Mečevi za plasman na programu su 7. i 8. februara. (radiostoplus)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi Pazar-Ilirija 2-0

Izvor: FudbalSrbija.net, 31.Jan.2015

31.01.2015.izvor:radio stoplus.com. Fudbaleri Novog Pazara savladali su danas u Umagu ekipu ljubljanske Ilirije sa 2:0 na otvaranju petog „Istarskog zimskog kupa“.. Novopazarci su u utakmici A grupe slavili protiv slovenačkog trećeligaša golovima Predraga Pavlovića u 56. i Marka Jevtovića...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.