Pijani Džordž Kluni psovao i svađao se na svečanoj večeri!

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Džordž Kluni psovao i svađao se na svečanoj večeri!

Oskarovac Džordž Kluni, demonstrativno je napustio jednu svečanu večeru, nakon što su na njoj vređali predsednika Amerike, Baraka Obamu.

Naime, predsednika je vređao Stivi Vin, čuveni preduzetnik, koji je zaslužan za procvat Las Vegasa.

Prema pisanju američkih medija, Kluni je bio u vidno alkoholisanom stanju, pre nego što je pukao i počeo da psuje Vina zbog vređanja predsednika.

"On je nazvao predsednika seronjom. Barak je moj dugogodišnji prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i ja to nisam mogao da slušam. Bilo je vređanja sa obe strane, nakon čega sam otišao", kazao je Kluni.

Vin međutim je kazao da je Kluni razmaženi glumac, kome smeta sve kada je pijan, i da mu ovo nije prvi put da se tako ponaša.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.