Pedeset nijansi odmora na Hvaru

Izvor: Mondo, 31.Avg.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedeset nijansi odmora na Hvaru

Autorka hit erotskog serijala stigla u Hrvatsku sa mužem.

Foto: Screenshot

Erika Lenard, odnosno E.L. Džejms, odmara se na Hvaru gde je doputovala u društvu svog muža Nijala Lenarda.

Autorka erotskog serijala "Pedeset nijansi sive" stigla je svojom jahtom na Hvar, gde je pozdravila obožavaoce koji su je prepoznali tokom šetnje.

Povezane vestiLova samo kaplje!EKSKLUZIVNO: Trejler za "Pedeset nijansi sive"!

Britanka je prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dospela na prvo mesto "Forbsove" liste pisaca koji su najviše zaradili, a časopis "Tajm" stavio ju je na listu najuticajnijih ljudi na svetu.

Samo u Americi prodato je 35 miliona primeraka njenih knjiga, a u svetu 70 miliona. Džejmsova (51) je više puta izjavila da je bila šokirana uspehom svoje tri knjige, koje je nazvala "pisanom verzijom svoje krize srednjih godina".

Trenutno je u toku snimanje filmske adaptacije, u kojoj glavne uloge tumače Dakota Džonson i Džejmi Dornan.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.