Patinson i Stjuartova ponovo raskinuli?

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patinson i Stjuartova ponovo raskinuli?

Zvezde vampirskog serijala ''Sumrak'' Robert Patinson i Kristen Stjuart navodno su ponovo raskinuli.

''Ona je odletela u Los Anđeles jer je trebalo da bude Patinsonova pratilja na dodeli Zlatnih globusa, ali joj je on rekao da želi da se odmori od svega'', rekao je dobro upućen izvor britanskom tabloidu "San". ''On je voli, ali bi radije da budu dobri prijatelji dok ne izgrade ponovo poverenje i da se fokusiraju na rad nakon 'Sumraka'''.

Par je prvi put raskinuo kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Stjuartova priznala da je prevarila Patinsona sa rediteljem filma ''Snežana i lovac'' Rupertom Sandersom prošle godine.

Oni su se pomirili u septembru, ali mediji prenose da su se mnogo svadjali i da je Patinson govorio da se ne oseća srećno u vezi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kristen Stjuart i Robert Patinson ponovo raskinuli?

Izvor: Svet plus, 16.Jan.2013

Ako je verovati američkim medijima, zvezde vampirskog serijala "Sumrak ", Kristen i Robert, ponovo su raskinuli.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.