Parović: Pomoć oko Kosova potražio bih u Francuskoj

Izvor: N1 televizija, 22.Mar.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parović: Pomoć oko Kosova potražio bih u Francuskoj

Predsednički kandidat i lider Narodnog slobodarskog pokreta govoreći o Kosovu, rekao je da nas je istorija naučila da je pogrešno, pa i štetno, trenutnu situaciju posmatrati kao konačnu jer okolnosti u Evropi i svetu se menjaju čega smo upravo svedoci.

"Pored Rusije, Kine, Izraela, i drugih zemalja koje nisu priznale Kosovo, ja bih saveznika potražio i u Francuskoj, zato što Francuzi imaju ogroman problem sa albanskom mafijom - i u Švajcarskoj i u Belgiji i u Francuskoj. Albanska mafija je danas rak rana, ne Balkana, ne Srbije, nego Evrope", rekao je Parović.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Parović:Saveznike za KiM tražiti i u Francuskoj,Belgiji...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2017

Kandidat Narodnog slobodarskog pokreta za predsednika Srbije Miroslav Parović kaže da Srbija, po pitanju Kosova, pored država koje nisu priznale njegovu nezavisnost, treba saveznike da traži i u Francuskoj, Švajcarskoj i Belgiji, zemljama koje imaju veliki problem sa albanskom mafijom..."Albanska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.