Panika: Kim Kardašijan će ostati bez kose?

Izvor: Blic, 09.Jan.2014, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika: Kim Kardašijan će ostati bez kose?

Naglo mršavljenje nakon porođaja i ekstenzije su ostavili neželjen trag na kosu starlete Kim Kardašijan (33). Verenica Kanje Vesta, gubitak kose želi da prikrije ekstenzijama i stavljanjem umetaka, iako njen PR to negira.

Međutim, stručnjak za ekstenzije, Tatjana Karelini, uzrok Kiminog gubitka kose vidi upravo u naglom mršavljenju.

- Tokom kasnije faze trudnoće gubite manje kose zbog hormona, ali nakon porođaja većina žena gubi više kose nego što je normalno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Brzi gubitak kilograma dodatno bi mogao da ubrza gubitak kose, zbog čega ona izgleda ređe i tanje - tvrdi Karelini i dodaje da bi Kim mogla da se suoči sa privremenim opadanjem kose.

- Svaki umetak stvara ekstremni pritisak na kosu. Često su teški i uzrokuju ozbiljne migrene i privremeno opadanje kose kao i njen gubitak, a ne ponovni rast i oporavak - poručila je još Tatjana i dodala da bi Kim trebalo da se odluči za lakši i manje štetan tip ekstenzija.

Rijana i Naomi Kepmbel, takođe su među poznatim ličnostima kojima je kosa oštećena zbog korišćenja ekstenzija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panika: Kim Kardašijan će ostati bez kose?

Izvor: Dzungla.org, 09.Jan.2014

Naglo mršavljenje nakon porođaja i ekstenzije su ostavili neželjen utisak na kosu starlete Kim Kardašijan (33). Verenica Kanje Vesta, gubitak kose želi da prikrije ekstenzijama i stavljanjem umetaka, iako njen PR to negira.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.