Pacijent nožem posekao tehničara u Urgentnom centru

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacijent nožem posekao tehničara u Urgentnom centru

Ž. V. (29), tehničar zaposlen u Urgentnom centru, povređen je danas oko 16 i 30 sati pošto ga je pacijent koji je primljen u ovu bolnicu posekao skalpelom po licu, piše "Blic".

U Urgentnom centru su potvrdili da se napad dogodio, kao i da je tehničar, na sreću, zadobio samo lakše povrede.

"Što se tiče pacijenta koji je napao tehničara, sumnjamo da je bio pod dejstvom alkohola, ali tu informaciu i dalje ne možemo da potvrdimo, s obzirom da se nalazi na pregledu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na odeljenju toksikologije", kažu u Urgentnom.

"Blic" prenosi i da u beogradskoj policiji kažu da je do napada u prostorijama Urgentnog centra došlo prilikom prebacivanja pacijenta u salu.

"Pacijent je u bolnicu stigao sa povredama glave, u vidno alkoholisanom stanju. Tehničara je napao u trenutku kada je kolicima trebalo da bude prebačen u salu kako bi njegove povrede bile snimljene rendgenom. Tehničar je zadobio posekotinu 10 centimetara dugačku", rekli su za "Blic" u MUP-ovom birou za saradnju sa medijima.

Kako saznajemo, pacijent je u Urgentni centar dovezen iz naselja Vrbovsko na levoj obali Dunava (opština Palilula), gde je nađen na lokalnom putu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijani pacijent posekao tehničara

Izvor: B92, 01.Feb.2015

Ž. V. (29), tehničar zaposlen u Urgentnom centru, povređen je pošto ga je pacijent koji je primljen u ovu bolnicu posekao skalpelom po licu, piše “Blic“...U Urgentnom centru su za "Blic" potvrdili da se napad dogodio, kao i da je tehničar, na sreću, zadobio samo lakše povrede...“Što se...

Nastavak na B92...

Posekao tehničara u Urgentnom centru

Izvor: Studio B, 02.Feb.2015, 09:06

Tehničar u Urgentnom centru povređen je kada ga je pacijent, koji je dovezen u tu ustanovu, skalpelom posekao po licu...Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, juče u 16:25 je u Urgentni centar primljen muškarac u alkoholisanom stanju sa povredom glave koji je trebalo da ide na opservaciju, a što je krenuo...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.