MAFIJAŠKI OBRAČUN NA SAHRANI U SOPOTU?! Muškarac IZREŠETAN dok je iznosio kovčeg sa pokojnikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2017, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAFIJAŠKI OBRAČUN NA SAHRANI U SOPOTU?! Muškarac IZREŠETAN dok je iznosio kovčeg sa pokojnikom

Haos ispred kapele u Sopotu

Jedan muškarac (45) pogođen je danas iz vatrenog oružja na mesnom groblju u Sopotu, gde je prisustvovao sahrani.

Kako se saznaje muškarac je ranjen u trenutku dok je iz kapele iznosio kovčeg sa pokojnikom.

Policija je ubrzo identifikovala ubijenog kao M. Jovanovića, koji od ranije ima krivični dosije. Upucan je u trenutku dok je iz kapele iznosio kovčeg sa pokojnikom Novakom Todorovićem.

Ubijeni je na groblju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio sa prijateljima, koji su ga nakon pucnjave ubacili u automobil i odvezli u Dom zdravlja u Sopotu kome je preminuo.

- Do pucnjave je došlo oko 14.10 sati. Muškarac je mrtav dovezen u Dom zdravlja u Sopotu - potvrdili su iz Hitne pomoći u ovom mestu.

Ubijeni je odranije je poznat policiji i navodno je kum Dejana Stojanovića Keke, vođe novobeogradskog kriminalnog klana.

Uviđaj je u toku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCNJAVA NA GROBLJU U SOPOTU Muškarac ubijen dok je nosio kovčeg

Izvor: Blic, 14.Jan.2017

Muškarac Milomir Jovanović (45) ubijen je danas hicem iz vatrenog oružja, najverovatnije iz snajpera na mesnom groblju u Sopotu, gde je prisustvovao sahrani!..Kako saznajemo, policija je vrlo brzo identifikovala ubijenog, koji od ranije ima krivični dosije, dok se za ubicom još traga...Jovanović...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.