PRVI KLUB U TRENERSKOJ KARIJERI: Ernan Krespo preuzeo Modenu

Izvor: Kurir, 30.Jun.2015, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI KLUB U TRENERSKOJ KARIJERI: Ernan Krespo preuzeo Modenu

MODENA - Proslavljeni argentinski fudbaler Ernan Krespo imenovan je za novog trenera Modene.

Krespo je sa timom, koji se takmiči u Seriji B potpisao jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Argentinac je prethodno vodio mladi tim Parme, a Modena će mu biti prvi klub u trenerskoj karijeri.

On je kao igrač nastupao za River Platu, Lacio, Inter, Čelsi, Milan, Đenovu i u nekoliko navrata Parmu. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 64 utakmice i postigao 35 golova.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Krespo preuzeo Modenu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2015

Proslavljeni argentinski fudbaler Ernan Krespo imenovan je večeras za novog trenera Modene...Krespo je sa timom, koji se takmiči u Seriji B potpisao jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje na još jednu sezonu...Argentinc je prethodno vodio mladi tim Parme, a Modena će mu biti prvi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.