PROVOKACIJA NA VAJT HART LEJNU: Navijači Totenhema razvili albansku zastavu

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVOKACIJA NA VAJT HART LEJNU: Navijači Totenhema razvili albansku zastavu

Albanska zastava je razvijena na tribini krajem prvog poluvremena kada je utakmica bila prekinuta, jer su navijači Totenhema utrčavali na teren

LONDON - Pojedini navijači Totenhema provocirali su pristalice Partizana tokom meča 5. kola Lige Evrope, pošto su razvili albansku zastavu.

Albanska zastava je bila razvijena na tribini krajem prvog poluvremena kada je utakmica bila prekinuta, jer su navijači Totenhema utrčavali na teren. Ova provokacija naišla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je na oštru reakciju navijača Partizana koji su odmah uzvratili skandiranjem: "Kosovo je Srbija".

Zastava Albanije je potom uklonjena, a utakmica je posle prekida od skoro 10 minuta nastavljena.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OSVETA GROBARIMA: Englezi raširili albanske zastave! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2014, 00:56

U trenucima kada je utakmica na Vajt Hart Lejnu bila prekinuta zbog upada navijača Totenhema na teren, oni koji su ostali na tribini su istakli albansku zastavu i tako uputili jasnu provokaciju crno-belima.. . Navijači Partizana su u prvom kolu Lige Evrope na svojoj tribini istakli transparent o Jevrejima,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.