PROPALO: Deo uprave Zvezde minirao transfer Stefana Babovića!

Izvor: Kurir, 16.Jul.2013, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROPALO: Deo uprave Zvezde minirao transfer Stefana Babovića!

Oni koji nisu mogli da izvuku ličnu korist opstruirali su dolazak veznog fudbalera, otkriva izvor Kurira iz kluba

Sve je bilo gotovo, ali je stvar propala.

Ništa od Stefana Babovića u Crvenoj zvezdi, deo uprave kluba minirao je njegov dolazak! Iako je iskusni vezista ponudio da vrati sav novac ukoliko crveno-beli naredne sezone ne osvoje titulu, na sinoć održanoj sednici Upravnog odbora kluba dogovor nije postignut.

Babović već bio pristao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

- Transfer Stefana Babovića u Zvezdu opstruirao je deo uprave kluba koji u toj priči nije mogao u toj priči da ostvari ličnu korist - rekao je za Kurir član Upravnog odbora Crvene zvezde, koji je hteo da ostane anoniman.

Sam Stefan Babović bio je čvrsto rešio da Humsku zameni sa Ljutice Bogdana, o čemu svedoče i njegove reči upućene čelnicima Crvene zvezde:

Žele i Dragana Mrđu

- Ako ne budemo prvi na kraju sezone, Crvena zvezda ne mora da me plati!

Sigurno pojačanje crveno-belih u poslednjoj liniji biće Peruanac Migel Arauho Blanko (18), dok su Nigerijac Azubike Emanuel Egvuekve i Italijan Kristijan Terlici na pragu Marakane.

Direktor Stojadinović sinoć je predložio dovođenje Dragana Mrđe. Stojadinović je završio transfer Peruanca i on sigurno dolazi u Beograd. Trener Stojanović hoće Terlicija, mada je „džin iz Nigerije“ Egvuekve realnija opcija.

U avgustu bi trebalo da se završi posao s Lukovićem. Crvena zvezda je preko „Gasproma“ poslala pismo Zenitu i uslove pod kojima bi mogla Lukovića da dovede na pozajmicu.

Problem je njegova velika plata, od milion evra po sezoni, koje on, s obzirom da ima još godinu dana ugovora, ne želi da se odrekne. I Vujadin Savić može da dođe, ali konačnu odluku donosi njegov klub Bordo. Takođe, pošto će kvota stranaca biti ispunjena štoperima, Princ Tejgo ispada iz kombinacije.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PROPALO: Deo uprave Zvezde minirao transfer Stefana Babovića!

Izvor: Dzungla.org, 16.Jul.2013

Oni koji nisu mogli da izvuku ličnu korist opstruirali su dolazak veznog fudbalera, otkriva izvor Kurira iz kluba OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.