PROGOVORILA SRPSKA TROVAČICA UHAPŠENA U AUSTRIJI: Neću nevina u zatvor!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILA SRPSKA TROVAČICA UHAPŠENA U AUSTRIJI: Neću nevina u zatvor!

Anita A. (45) koja je osumnjičena da je sa suprugom Darkom (58) htela da otruje dvojicu svojih zemljaka, tvrdi da joj je sve namešteno

KREMS -  Srpkinja Anita A. (45) iz Kremsa negira da je htela steroidima da otruje dvojicu zemljaka, po nalogu  muža Darka A.(58) koji je u zatvoru.

Fitnes lejdi kako je naziva austrijska štampa, majka dvanaestogodišnjeg dečaka, izjavila je u intervjuu listu Esterajh (Österreich) da nije kriva i da nema nameru da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ležim nevina u zatvoru za zločin koji, kako kaže, nije počinila. Ona kaže da je tačno da je pripremala preparate za svoje poznanike. ali da je priča o trovanju čista glupost.

“Nikada nisam ni pomislila da može da mi se desi ovako nešto, da mogu da mje optuže ni krivu ni dužnu. Moja

život je uništen”, izjavljuje Anita i dodala je da je zbog svega što joj se sada dešava pretrpela veliki finansijski gubitak.

“Što se tiče pokušaja ubistva, ja sa tim apsolutno nemam nikakve veze. Tačnio je da sam razgovarala telefonom sa svojim suprugom i da smo se dopisivali. Iako policija tvrdi da su ta pisma sumnjiva i da smo u njima kovali zaveru i pripremali ubistvo, tvrdim da to nikada nisam hvatila ozbiljnoAko baš hoćete reći ću vam da je meni je H. (jedan od dvojice koji je trebalo da bude ubijen) pretio smrću. On je mog muža napao gvozdenom šipkom, a meni pretio da će ga ubiti ako ga ne ostavim, pa makar i sam završio u zatvoru.

Ako baš hoćete reći ću vam da je meni je H. (jedan od dvojice koji je trebalo da bude ubijen) pretio smrću. On je mog muža napao gvozdenom šipkom, a meni pretio da će ga ubiti ako ga ne ostavim, pa makar i sam završio u zatvoru", kaže Anita.

Ona je novinarima priznala da je znala za muževljeve provale, ali da joj je obećao da to više neće raditi i da želi srećan i miran život sa njom i detetom. Anita u intervjuu tvrdi da joj je sve ovo namešteno i da je i njen muž nevin jer nema nikakve veze sa tim, za šta su ga osudili.

Da podsetimo Darko A. koji služi zatvorsku kaznu u Sankt Peltenu (St. Pölten), prema saznanjima austrijske policije planirao da uz pomoć svoje supruge ubije dvojicu svojih saučesnika u pljačkama jer su ga ocinkarili zbog čega  je osuđen na sedam i po godina zatvora. Anita je je uhapšena 30. aprila dok je bila na poslu i razgovarala sa jednom mušterijom.

(M. Ć:)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.