PRLJAVA RODIĆEVA KAMPANJA TRAJE VEĆ 21 DAN: Vučić nema nameru da odustane

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRLJAVA RODIĆEVA KAMPANJA TRAJE VEĆ 21 DAN: Vučić nema nameru da odustane

Vlasnik Kurira, Aleksandar Rodić, ne prestaje da napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića već 21. dan zaredom

Zbog poreskog duga od 320 miliona dinara Aleksandar Rodić ne prestaje da napada predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer očekuje da on popusti i dozvoli mu da ne plati porez. Službenici poreske uprave su uspeli da 13. juna Rodićevim saradnicima uruče zapisnik i rešenje o poreskim dugovanjima. Rodić ima rok do 28. juna da izmiri svoje obaveze prema državi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u suprotnom će mu računi biti blokirani.

Takođe, zabranjeno mu je i da prodaje imovinu kako novac od prodaje ne bi sakrio.

Na besomučne pritiske i napade od strane Kurira, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao:

- Znam da građani sve vide i da odlično razumeju o čemu je reč. Ne pada mi na pamet da popuštam pod bilo kakvim ucenama. Ni pod mnogo većim pritiscima nisam popuštao, a ne pred nekima koji misle da ih se svi plaše, polazeći valjda od sebe i svog okruženja. Dakle, neka rade šta hoće, a ja se ne plašim ni malo!

Odgovarajući na pitanje zašto se njegovi saradnici ne oglašavaju povodom besramne hajke Kurira, Vučić je rekao:

- Pokušao sam nešto da naučim neke od mojih prijatelja, jer pred njima je budućnost u politici, a ja sam već sve ostvario, da sklanjanje sopstvene zadnjice ne donosi poene. Narod voli ljude koji se bore i koji imaju principe. Narod poštuje čak i one koje ne voli, ako vidi da imaju principe i ako se bore - poručio je predsednik Srbije.

Ako se potvrde izveštaji poreskih inspektora, Aleksandar Rodić će državi biti dužan skoro 450 miliona dinara, a moraće i krivično da odgovara zbog poreske pljačke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.