PRINCEZA KATARINA POMOGLA UGROŽENIMA: Gvozdenovići iz Mojsinja dobili novi dom

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRINCEZA KATARINA POMOGLA UGROŽENIMA: Gvozdenovići iz Mojsinja dobili novi dom

Spasli porodicu da im se kuća ne sruši na glavu

Gvozdenovići iz mojsinja dobili novi,komplet opremljen dom,a donirana im je hrana i kucna hemija.Porodica Gvozdenović iz Mojsinja u biolizini Ćićevca,živela je u kući koja je bila pred rušenjem.Danijela Čeliković,veliki dobrotvor humane organizacije Lajflajn i prijateljica princeze Katarine Karađorđević ,saznala je za ovo i sa fondacijom princeze Katarine počela da gradi novi dom za siromašnu porodicu.Danas je na tom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestu čista nova i topla porodična kuća.

Humanitarna organizacijaLajflajn Njujork,čiji sam pokrovitelj,već godinamaje duboko posvećena pomaganjusvima onima kojima je pomoć potrebna.Moja misija je da nastavim sa angažovanjem ljudi u SAD na ovim divnim projektima i da ih podstaknem da nadju snagu i načine da pomognu.

Porodici želim sve najbolje u njihovom novom domu,rekla je Princeza Katarina.Građeviski materijal obezbeđen je iz donacije,a projekat kuće donirao je arhitekta prof.dr Brana Mitrović.Svi bi trebali da smoveomana ono sto smo uradili za njih,a istovremeno moramo da imamo na umu da postoji još mnogo porodica kojima je očajnički potreban pomoć-istakla je Čelikovićeva.Nova kuća ima dve spavaće sobe,dnevn boravak, hodnik i kupatilo,opremljenu kuhinju i trepezariju, a Gvozdenovićima je dovezena hrabna,kao i potrebštine za domaćinstvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HUMANO: Spasli porodicu da im se kuća ne sruši na glavu

Izvor: Kurir, 17.Feb.2017

...Porodica Gvozdenović iz Mojsinja, u blizini Ćićevca, živela je u kući koja je bila pred rušenjem..Danijela Čeliković, veliki dobrotvor humanitarne organizacije Lajflajn i prijateljica princeze Katarine Karađorđević, saznala je za ovo i s Fondacijom princeze Katarine počela da gradi novi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.