PREVARA VEKA: Devojka došla s 2.000 u prodavnicu u Obrenovcu, tražila olovku i – izašla s 3.600 u rukama! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVARA VEKA: Devojka došla s 2.000 u prodavnicu u Obrenovcu, tražila olovku i – izašla s 3.600 u rukama! (VIDEO)

Prodavnice u Obrenovcu bile su na meti prevare sa novčanicom od 2.000 dinara - najmanje pet prodavnica u Obrenovcu opljačkano je na isti način.

Ova prevara izvedena je, verovali ili ne, usred bela dana.

Prodavačica jedne kozmetičke radnje bila je samo jedna od žrtava sa spiska prevarenih i otkrila je šta joj se desilo.

- Devojka je najnormalnije došla. Ništa nisam posumnjala. Tražila je crnu olovku za obrve, rekla da hoće da kupi. Držala je 2.000 u ruci, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pa me pitala da joj usitnim i tako me "smutila" sa te dve hiljade, nekih 50 dinara i jednim dinarom da ni u snu nisam pretpostavila da hoće da me prevari - kaže prodavačica Milica Pavlović.

- Uopšte se ne sećam tog dela da li mi je ostavila pare- kaže prodavačica.

Devojka je iz radnje izašla s 2.000 dinara, koje je već imala, i 1.600 dinara kusura!

Tek nakon što je pregledala sigurnosne kamere, prodavačica je shvatila o čemu se radi. A onda su i ostali prodavci primetili da su nasamareni na istu foru.

Pogledajte video i sve će vam biti jasno:



(Telegraf.rs/rtvmag.co.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVA ŽENA PREVARANT HARA GRADOM: Pogledajte kako KRADE PARE, a da ne znate ŠTA VAS JE SNAŠLO! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Apr.2017

...Sve se desilo u kozmetičkoj radnji, ali nažalost ova devojka samo je jedna od prevarenih..- Devojka je najnormalnije došla Ništa nisam posumnjala Tražila je crnu olovku za obrve, rekla da hoće da kupi Držala je 2000 u ruci, pa me pitala da joj usitnim i tako me “smutila” sa te dve hiljade,...

Nastavak na Kurir...

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće...Prodavnice u Obrenovcu bile su na meti prevare sa novčanicom od 2.000 dinara –...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.