PREKINULA VENČANJE: Ova mlada je oduševila svet, evo i zašto!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2014, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINULA VENČANJE: Ova mlada je oduševila svet, evo i zašto!

Na dan svog venčanja odlučila je da poseti mesto tragedije gde se dogodila talačka kriza koja je trajala 16 sati

SIDNEJ - Građani Australije i dalje pokušavaju da prebole strašnu nesreću koja se dogodila pre nedelju dana, kada je dvoje ljudi poginulo tokom talačke krize koja je trajala duže od 16 sati.

Među njima je i muslimanska mlada koja je na dan svog venčanja odlučila da poseti mesto tragedije, prenosi Dejli Mejl.

Manal Kasem (23) je sa mladoženjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mahoda Homaisijem došla na trg Martin Place i položila cveće u čast svih koji su stradali toga dana. Stotine iznenađenih posmatrača je nagradilo ovaj potez aplauzom, jer ih je potez ove muslimanke oduševio.

A photo speaks a thousand words. Meet Manal. #FlowerMemorial #MartinPlaceSiege pic.twitter.com/YMCBnTmizA

Ona je bila obučena u belu venčanicu i nosila je tradicionalni hidžab sa velom, kada je među hiljade drugih na trgu, spustila i svoj venčani buket.

Foto: Rojters

Naoružani napadač je držao u jednom kafiću u Sidneju taoce, pri čemu je u prozoru lokala bila istaknuta islamska zastava. Veliki broj uplakanih i potresenih građana okupljalo se ispred kafića “Lint”, kako bi položili cveće u znak sećanja na žrtve ovog jezivog incidenta.

Osumnjičeni Man Haron Monis nije povezivan s terorizmom, ali je imao kriminalnu prošlost. Optužen je da je bio saučesnik u ubistvu bivše žene, a protiv njega je podneto 40 prijava za seksualno zlostavljanje.

http://www.youtube.com/watch?v=NXVjMjMlCBg

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.