PRED SAHRANU OCA DOŽIVELA ŠOK: U grobu mog tate leži drugi čovek!

Izvor: Kurir, 27.Avg.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED SAHRANU OCA DOŽIVELA ŠOK: U grobu mog tate leži drugi čovek!

Iako je Ljiljana Stefanović 15 godina uredno plaćala zakup parcele na groblju u Sremčici, to mesto je pre pola godine ustupljeno drugim ljudima

BEOGRAD - Kada smo došli na groblje da sahranimo oca, samo što se nismo onesvestili! Na njegovom grobnom mestu sahranjen je drugi čovek! Pre 15 godina smo kupili grobno mesto na groblju u Sremčici i redovno smo plaćali održavanje. Nisam mogla da zamislim da će mi se ovako nešto strašno desiti samo nekoliko sati pre sahrane. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << I dalje ne mogu da dođem sebi od stresa i bola - priča za Kurir Ljiljana Stefanović (55) iz Beograda, čiji je otac preminuo 16. avgusta, a kada je trebalo da ga sahrane, naišli su na zauzeto grobno mesto.

Veliki stres

Kada su Ljiljana i kopači rake došli na groblje, bili su šokirani prizorom.

- Na groblje je prva došla moja mama. Pozlilo joj je kad je videla da na tatinom mestu stoji tuđi spomenik. Nismo znali šta da radimo, u sanduku je čekalo telo, bilo je zakazano opelo, a nismo imali grobno mesto! Šta sam mogla da uradim? Da oživim oca, da ga vratim u hladnjaču, da otkažem sahranu? Pošto se dugo mučio pre smrti, nadala sam se da će da odmori i dušu i telo kad bude sahranjen - priča ogorčena Ljiljana i pokazuje ugovor sa JP „Poslovni prostor Čukarica“, na kome piše da je još 1999. kupila parcelu.

JP Poslovni prostor

PERMUTOVALI SMO BROJEVE

U Javnom preduzeću „Poslovni prostor opštine Čukarica“ kažu da je do greške došlo usled permutacije numerisanih grobnih mesta.

- Ona nisu bila obeležena trajnim belegom, kao što su krst, spomenik ili neka druga prigodna obeležja trajnog karaktera. Do zamene je došlo zbog sahranjivanja u zimskim uslovima, marta 2010. godine, usled velike količine snega. Porodici pokojnika smo predali istovetni betonski opseg.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Šok i tuga: Došli da sahrane oca i saznali da je njegovo mesto zauzeto

Izvor: Svet, 27.Avg.2014

Iako je Ljiljana Stefanović 15 godina uredno plaćala zakup parcele na groblju u Sremčici, to mesto je pre pola godine ustupljeno drugim ljudima.. “Kada smo došli na groblje da sahranimo oca, samo što se nismo onesvestili! Na njegovom grobnom mestu sahranjen je drugi čovek! Pre 15 godina smo kupili...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.