POTPUNA PROPAST! Na današnji protest jedva došlo 80-ak ljudi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNA PROPAST! Na današnji protest jedva došlo 80-ak ljudi!

Krah

Manja grupa učesnika protesta "Protiv diktature" okupila se ponovo danas ispred Doma Narodne skupštine.

Takozvani spontani studentski protesti doživeli su potpuni krah pošto se večeras u Beogradu skupilo jedva 80 ljudi!

Kako su neki od njih rekli novinarima, "zvanično je pauza do utorka", ali su se oni i danas okupili jer, kako kažu, žele da održe kontinuitet.

Jasno je da je s početkom vaskršnjih praznika navodna kritična masa ljudi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja ove proteste podržava, ulice zamenila odlaskom kućama, što se moglo i videti juče na prenatrpanoj beogradskoj autobuskoj stanici.

To više govori o samo posvećenosti mladih ovoj isceniraj kvazi-revoluciji, koje je podržala poražena opozicija, koji bi pre da izađu na ulice jer to kul i zabavno nego zbog iskrene zabrinutosti za političku budućnost zemlje.

Ipak, iako najavljuju da radikalizuju protest nakon praznika, to se najverovatnije neće dogoditi, jer ako nisu uspeli u svojoj nameri da konstantno održavaju proteste, kako onda nešto više možemo očekivati od njih?!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nastavljen protest u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2017, 20:38

Mala grupa demonstranata okupila se danas po podne ispred Skupštine Srbije...Saobraćaj je gotovo čitav sat sasvim normalno funkcionisao, a oko 19 sati su učesnici protesta izašli na kolovoz i zaustavili promet, a saobraćajna policija je obezbedila da blokirana vozila prođu...Među transparentima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.