PONOVO ODLOŽENA ODLUKA O SAVA CENTRU U igri Delta i moćni državni konzorcijum

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO ODLOŽENA ODLUKA O SAVA CENTRU U igri "Delta" i moćni državni konzorcijum

Sava centar je početkom godine dobio novog direktora u liku Đorđa Mazinjanina, ali nikako da dobije privatnog partnera koji bi popravio finansijsku situaciju i konačno krenuo u toliko potrebnu rekonstrukciju velelepnog objekta.

Druga faza tendera za javno-privatno partnerstvo, naime, odložena je po drugi put! Zainteresovani su trebali da pošalju svoje kompletirane ponude do 20. marta, ali je novi rok sada 7. april.

Podsetimo, prvi krug kvalifikacija prošle su dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponude: prva koju je samostalno dostavio "Delta holding" i druga konzorcijuma u kojem se nalaze Aerodrom "Nikola Tesla", Beogradski sajam i "Energoprojekt holding".

Da li će obe ostati u igri za preuzimanje 49 odsto akcija Sava centra i šta će tačno zauzvrat ponuditi, znaće se 7. aprila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.