POLUVREME: Estonija - Srbija 41:43

Izvor: Mondo, 08.Sep.2012, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUVREME: Estonija - Srbija 41:43

Reprezentacija Srbije u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Evrobasket 2013 gostuje Estoniji u Talinu.

"Orlovi" su odigrali prvo poluvreme sa dosta oscilacija, u finišu su dva puta imali osam poena viška, da bi na odmor otišli sa gotovo minimalnih 43:41 (22:16, 21:25).

Estonci su nam iz 20 šuteva ubacili osam trojki, od toga čak četiri u poslednja tri minuta, pošto smo košem uz dodatno slobodno bacanje Ercega poveli 35:27.

Nenad Krstić je najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u timu Srbije sa 14 poena i šest skokova, dok je Nemanja Bjelica svih devet poena postigao van linije od 6,75 metara i to bez promašaja.

Naša reprezentacija sa skorom 5-3 deli drugo i treće mesto na tabeli A grupe sa Izraelom. Estonija ima polovičan učinak u prvih osam kola, a vodi Crna Gora (9-0), koja je već završila svoju utakmicu na Islandu - 92:101.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Estonija - Srbija 63:63 (kraj 3. četvrtine)

Izvor: Mondo, 08.Sep.2012

Reprezentacija Srbije u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Evrobasket 2013 gostuje Estoniji u Talinu..."Orlovi" su odigrali prvo poluvreme sa dosta oscilacija, u finišu su dva puta imali osam poena viška, da bi na odmor otišli sa gotovo minimalnih 43:41 (22:16, 21:25)...Estonci su nam iz 20 šuteva...

Nastavak na Mondo...

Ivković: Estonci ni jednog trenutka nisu stali

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Sep.2012

Dušan Ivković, selektor našeg tima, teško je doživeo ovaj poraz. Pre analize utakmice, čestitao je Estoniji na zasluženoj pobedi i rekao:. - Najvažnije je da su oni igrali u visokom ritmu svih 40 minuta i da nijednog trenutka nisu stali. Sve slabosti iz pripreme ove utakmice su izbile na površinu....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Ivković: Odbrana je bila ispod nivoa, Estonija zasluženo pobedila

Izvor: Blic, 08.Sep.2012

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković čestitao je Estoniji na zasluženoj pobedi u pretposlednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji...Estonci su slavili sa 88:81 u Talinu, zahvaljujući odličnoj igri u poslednjoj četvrtini..."Selekcija Estonije je igrala u...

Nastavak na Blic...

Ivković: Odbrana ispod očekivanog, Estonija zasluženo slavila

Izvor: Sportal.rs, 09.Sep.2012, 00:00

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je posle poraza

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.