POLUDELE Stanija i Ivana u zestokom sukobu

Izvor: medio.rs, 26.Nov.2015, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLUDELE Stanija i Ivana u zestokom sukobu

Tek što se slegla prašina zbog svađe i fizičkog napada Kristijana na Tamaru i Jelenu, štafetu su preuzele dojučerašnje prijateljice Ivana Šašić i Stanija Dobrojević.

Svađa koja je započela u ranim večernjim satima između Ivane i Stanije kulminirala je u žestokom verbalnom okršaju.

Najpre je Stanija, iznervirana što joj je polomljena kutija za šminku, osula paljbu po ženama u kući koje se "svaku noć opijaju i uništavaju njene stvari".

Jedina >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << koja se osetila prozvanom, ponajviše zbog alkohola, bila je Ivana Šašić pa se upustila u ozbiljan verbalni duel sa Stanijom.

Tako su se tokom njihove celovečernje svađe smenjivale uvrede i prozivke, pa je Ivanu  na kraju od Stanija okarakterisala kao hroničnu alkoholičarku tajno zaljubljenu u Kristijana Golubovića.

Međuitim, tek kada joj je straleta, u žaru rasprave, otkrila je da Goga Sekulić razočarana u nju, Ivana nije mogla da suzbije bes.

-  Gde si bila kada je njen pokojni muž umro?? Gde si bila? Ja sam bila pored nje, a ti? Nemoj da mi pominješ Gogu - urlala je tako pevačica dobrih deset minuta.

Ulje na vatru dodala je Stanija kada je zamolila Ivanu da ode da se otrezni i da prekine da bruka svoju decu.

- Nemoj da mi pominješ decu. Moju decu!!! Nikada!! Je li ti jasno!! - odzvanjalo je na imanju u Lisoviću, a da misli ozbiljno Ivana je pokazala tako što je zgrabila stolicu i krenula na Staniji.

Ozbiljniji sukob sprečio je Kristijan, koji je stao ispred pevačice, i onemogućio joj da gađa Staniju stolicom.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.