PODIZANJE SPOMENIKA JELENI MARJANOVIĆ: Svima je najteže pao jedan momenat (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Avg.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODIZANJE SPOMENIKA JELENI MARJANOVIĆ: Svima je najteže pao jedan momenat (VIDEO)

Na groblju Zbeg danas je porodica Marjanović podigla spomenik tragično nastaradaloj pevačici Jeleni, koja je svirepo ubijena 2. aprila kada je trčala nasipom u Borči, a koja bi danas napunila 33 godine.

Jelenina majka Zorica Krsmanović je danas prva stigla na groblje, a nakon nje i porodica Marjanović, koji su zapalili sveće i ostavili cveće na grob.

Foto: Uglješa Rašević

Mermerna ploča sa stihovima koje je tekstopisac Saša Milošević posvetio Jeleni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << postavljena je na grob, a u donjem desnom uglu spomenika su isklesani note i anđeo, dok je pozadi na ploči Jelenin lik sa mikrofonom u ruci.

Foto: Uglješa Rašević

Jelenin ubica ni nakon pet meseci intezivne potrage još uvek nije pronađen. Njeno beživotno telo pronađeno je posle dvadesetočasovne potrage, dan kasnije, u kanalu nedaleko od mesta gde su je poslednji put videli suprug i ćerkica Jana.

Svima je danas najteže pao momenat kad je Jelenina majka kleknula pored groba ćerke, zagrlila ga i pustila teške suze. 

Ovako je danas bilo na podizanju spomenika Jeleni Marjanović na groblju Zbeg.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.