Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAUK SNAGATOR Nosio miša uz frižider, gazde oduševljene: Usvojićemo ga, plaćaće kiriju!

Novi dodatak već pozamašnoj zbirci video klipova u kojima su australijske opasne životinje glavne zvezde je "pauk lovac", poznat i kao gigantski pauk park. Pauka je vlasnik stana u kojem se odigrava radnja ovog snimka nazvao Hermi , a ovaj "snagator" je uspeo da ulovi, ubije i ponese velikog miša.

Njegov poduhvat je kamerom je zabeležio Džejson Vormal iz Kopabele u australijskoj državi Kvinslend koji se rano ujutru spremao za posao kada ga je pozvao komšija da dođe ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << li posvedočio ovom čudnom događaju.

- Došao sam u njegovu kuću, a tamo je ogromni pauk pokušavao da pojede miša - napisao je Džejson na svojoj Fejsbuk stranici priloživši video koji je za manje od 12 sati podeljen preko 120.000 puta.

Džejson je potvrdio da je pauk živ i zdrav:

- Samo da vam kažem da je pauk dobro. Nazvali smo ga Hermi, usvojili smo ga i on sada vodi posao uklanja štetočina u gradu. Oh da, i plaća nam stanarinu - napisao je Džejson.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.