PANIKA: Mimi Oro krišom snimala seks sa poznatima

Izvor: Kurir, 28.Dec.2014, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA: Mimi Oro krišom snimala seks sa poznatima

Skrivena kamera: Milica Živanović zvana Mimi Oro i njene koleginice mogle bi porno-snimcima da kompromituju mnoge viđenije javne ličnosti

BEOGRAD - Milica Živanović (23), poznatija kao Mimi Oro, koja je uhapšena zbog prostitucije, snimala je seks s poznatima bez njihovog znanja! Tokom velike istrage o elitnoj prostituciji u Srbiji otkriveno je da postoje video-zapisi iz jednog apartmana u Beogradu, na kojima su brojne poznate ličnosti iz sveta sporta, biznisa i politike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Iznajmljeni apartman u Beogradu koristila je Mimi, ali i neke njene koleginice. Klijenti, po svemu sudeći, nisu znali da se svaki njihov dolazak snima - kaže izvor Kurira.

Strahuje cela estrada

Hapšenje Mimi Oro i četiri njene koleginice tek je prvi korak koji su policija i tužilaštvo preduzeli.

- Svesni su toga i oni koji su umešani u ovaj unosni posao. Zarade su bile ogromne jer su naplaćivale i po 200 evra za sat seksa. Zavladala je prava panika na estradi. I dok se pojedine pevačice, voditeljke, manekenke i starlete brinu da li će biti uhapšene, njihovi klijenti strahuju da će biti kompromitovani u javnosti jer nisu ni slutili da najveći estradni makro Mihajlo M., zahvaljujući kom je i otkriven lanac prostitucije, vodi urednu evidenciju o susretima, plaćanjima i troškovima - dodaje on.

Prva javna ličnost koja je uhapšena u sklopu velike istrage o elitnoj prostituciji, kako Kurir saznaje, i prijateljima se hvalila ko je sve obilazi.

- Prepričavala je čak i koje poze voli koji poznati muškarac, ima tu fudbalera, ali i političara. Ne krije ni da u centru Beograda živi u stanu koji jedan njen klijent iznajmljuje, a ona ga koristi „na kompenzaciju“ - kaže naš sagovornik.

Presuda ukinuta

MIMI PUŠTENA, PRETNJE KURIRU

Branilac Mimi Oro i ostalih osuđenih devojaka advokat Danilo Nikolić kaže za Kurir da je presuda ukinuta i da je starleta puštena na slobodu iz ženskog zatvora u Požarevcu.

- Moje klijentkinje su puštene, pošto je žalba koju sam podneo usvojena. To samo govori da je presuda brzopleto doneta - rekao je Danilo Nikolić.

Inače, juče ispred zatvora u Požarevcu dvojica mladića koji su čekali Mimi, pretili su našoj novinarki koja je nameravala da slika izlazak starlete.

Sklonite se odvde da ne biste imali posla sa nama - rekli su oni i ušli u luksuznu limuzinu koja je čekala Mimi.

Stan u Beogradu

ŽIVELA SA KUČETOM

Živanovićeva u Beogradu živi sama u iznajmljenom stanu u Đevđelijskoj ulici. Komšije kažu da se doselila pre oko godinu dana.

Znam je iz viđenja. Ima i malog psa, kućnog ljubimca. U posetu joj je najčešće dolazio dečko - rekao nam je komšija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.