Ova preslatka slika Vina Dizela je za JEDAN DAN prikupila PREKO TRI MILIONA LAJKOVA

Izvor: medio.rs, 01.Avg.2015, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova preslatka slika Vina Dizela je za JEDAN DAN prikupila PREKO TRI MILIONA LAJKOVA

Glumac je objavio još jednu fotografiju koja je oduševila svet

Glumac Vin Dizel ponovo je obradovao fanove. Ovog puta, on je na Fejsbuku postavio fotografiju na kojoj pozira sa još troje mališana ali i sa psom.

Slika je za prvih 2 minuta prikupila neverovatnih 35 hiljade “lajkova”, a nekoliko sekundi kasnije broj je skočio na 57 hiljada “lajkova”. Trenutno, fotografija ima preko 3,7 miliona “lajkova”.

Foto: Facebook/Vin Diesel

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Ova fotografija Vina Dizela za jedan dan prikupila je čak 4 miliona lajkova!

Izvor: Story, 01.Avg.2015

Američki glumac Vin Dizel na svojoj Facebook stranici objavio je fotografiju koja je osvojila ovu društvenu mrežu i za samo jedan dan od objave sakupila preko četiri miliona lajkova...Vin Dizel, foto: Facebook..Na fotografiji koju je glumac objavio na svojoj Facebook stranici, pozira sa svoje troje...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.