Osnivanje Komunističke partije

Izvor: S media, 03.Dec.2010, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnivanje Komunističke partije

Inicijativni Odbor za osnivanje Komunističke partije prikupio je 12.000 potpisa za osnivanje političke stranke, a zahtev i svu potrebnu dokumentaciju za registrovanje predaće u ponedeljak, 6. decembra, saopštio je danas taj Odbor.

U saopštenju je navedeno da je Inicijativni odbor, uz potreban broj potpisa, ispunio sve druge zakonske uslove za osnivanje političke stranke i da će predsednik Odbora Josip Joška Broz u ponedeljak predati Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << samoupravu zahtev i dokumentaciju potrebnu za registrovanje stranke.

Broz će zahtev i dokumentaciju predati u minut do 12 u prisustvu većeg broja pristalica, a prethodno će se članovi Inicijativnog odbora okupiti na Hajduk-Veljkovom vencu ispred Železničkog muzeja u 11.45 časova.

Posle predaje zahteva, ispred ulaza u Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu biće održana konferencija za novinare, najavljeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Broz podnosi zahtev za registrovanje Komunističke partije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2010

BEOGRAD -..Inicijativni Odbor za osnivanje Komunističke partije prikupio je 12 hiljada potpisa za osnivanje političke stranke, a zahtev i svu potrebnu dokumentaciju za registrovanje, predaće u ponedeljak, 6. decembra...Inicijativni odbor saopštio je danas da je uz potreban broj potpisa, ispunio sve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Josip Joška Broz u Srbiji podnosi zahtjev za osnivanje Komunističke partije

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Dec.2010

BEOGRAD - Josip Joška Broz, Titov unuk, uspio je skupiti 12 tisuća potpisa, te će u ponedjeljak u Beogradu podnijeti zahtjev za registriranje nove političke stranke u Srbiji: Komunističke partije.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Titov unuk registruje Komunističku partiju

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2010

Inicijativni Odbor za osnivanje Komunističke partije prikupio je 12.000 potpisa za osnivanje političke stranke, a zahtev i svu potrebnu dokumentaciju za registrovanje, predaće u ponedeljak, 6. decembra.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.