Osmoro privedenih posle koncerta Riblje čorbe zbog posedovanja opijata

Izvor: Blic, 02.Jun.2013, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmoro privedenih posle koncerta "Riblje čorbe" zbog posedovanja opijata

Niška policija privela je osam osoba posle koncerta "Riblje čorbe" zbog posedovanja raznih vrsta opijata, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Koncert je održan sinoć u Niškoj tvrđavi, a policija je tom prilikom oduzela 25 paketića ukupne težine 13 grama raznih opijata, navode iz policije i napominju da su protiv privedenih preduzete zakonske mere.

Policija je noćas privela još dve osobe zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga, navode iz policije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niš: 8 privedenih zbog posedovanja opijata

Izvor: Kurir, 02.Jun.2013

Osumnjičeni su privedeni posle koncerta "Riblje čorbe", a policija je tom prilikom oduzela 25 paketića ukupne težine 13 grama raznih opijata..NIŠ - Niška policija privela je osam osoba posle koncerta "Riblje čorbe" zbog posedovanja raznih vrsta opijata, saopšteno je danas iz Policijske uprave...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.