Orbović ponovo na čelu sindikata

Izvor: Studio B, 28.Maj.2015, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orbović ponovo na čelu sindikata

Ljubisav Orbović reizabran je danas na mesto predsednika Saveza samostalnih sindikata Srbije, navodi se u saopštenju tog sindikata.

Delegati 15. Kongresa ŠŠ-a ponovo su mu danas poverili petogodišnji mandat. Pored Orbovića kandidati su bili i Dragan Zarubica i Jugoslav Ristić.

Orbović je na Kongresu rekao da je dobio čast i obavezu da nastavi uspešno započete aktivnosti na organizacionoj reformi Saveza i jačanju njegove uloge u društvu. "Želim svima nama >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << puno uspeha, snage i energije, i pozivam vas da budemo jedinstveni, kako bismo se svi zajedno angažovali za bolje sutra i nastavili da se borimo za naše članstvo i sve radnike", rekao je Orbović koji je na mesto predsednika ŠŠ-a prvi put izabran septembra 2007. godine, a zatim reizabran u maju 2010. godine.

Na Kogresu su izabrani i Nadzorni i Statutarni odbor i usvojena dokumenta Kongresa, među kojima Program Saveza i 11 rezolucija. Kongres je usvojio i novi Statut i verifikovao mandate novim članovima Veća. 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.