Oprez: Gusta magla kod Bubanj Potoka

Izvor: Mondo, 27.Feb.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez: Gusta magla kod Bubanj Potoka

Na području Beograda magle ima na prevoju Rušanj, gde je vidljivost veća od 50 metara, a na prevoju Bubanj Potok vidljivost je smanjena na 200 metara zbog magle, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Na području Zaječara magle ima na većini putnih pravaca gde je vidljivost smanjena na 50 do 150 metara, a učestala je pojava odrona, u svim klisurama, usecima i zasecima.

Prilazi planinskim turističkim centrima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Staroj planini i Divčibarama su prohodni.

Na putnim pravcima prvog i trećeg prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Valjeva, Novog Pazara, Ivanjice, Mačve, Užica, Požege i Čačka.

Na državnim putevima drugog prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, a snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Mačve, Novog Pazara, Kruševca, Ivanjice i Čačka.

Usled majskih poplava neprohodni su putni pravci Krupanj - Gračanica, Krupanj - Radaljska Banja - Radalj i Krst - Korenite - Krupanj.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, da voze oprezno i pažljivo, saopštilo je danas to preduzeće.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura ujutro i uveče, moguće je stvaranje poledice, pa se apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDLJIVOST 200 METARA: Magla kod Rušnja i Bubanj potoka

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015

Na području Zaječara magle ima na većini putnih pravaca. Prilazi Kopaoniku, Zlatiboru, Goču, Staroj planini i Divčibarama su prohodni..BEOGRAD - Na području Beograda magle ima na prevoju Rušanj, gde je vidljivost veća od 50 metara, a na prevoju Bubanj potok vidljivost je smanjena na 200 metara...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.