Oland čestitao Kameronu

Izvor: B92, 08.Maj.2015, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oland čestitao Kameronu

Francuski predsednik Fransoa Oland čestitao je britanskom premijeru Dejvidu Kameronu na izbornoj pobedi

On je pozvao Kameruna u Pariz da bi razgovarali o međunarodnim pitanjima i EU.

Kameron je vest o čestitki Olanda i pozivu u Pariz objavio na tviteru, prenosi Rojters.

Britanski premijer je ranije danas najavio da će nastaviti sa planiranim referendumom o članstvu svoje zemlje u EU.

On je istovremeno obećao Škotskoj najveći mogući stepen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << autonomije nakon što je ostvario ubedljivu pobedu na jučerašnjim izborima, javio je Rojters.

"Mi ćemo imati referendum o našoj budućnosti u Evropi", kazao je Kameron novinarima nakon što se sreo sa kraljicom Elizabetom u vezi početka procesa formiranja nove vlade.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oland čestitao Kameronu na izbornoj pobjedi

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2015

LONDON - Francuski predsjednik Fransoa Oland čestitao je britanskom premijeru Dejvidu Kameronu na izbornoj pobjedi i pozvao ga u Pariz da bi razgovarali o međunarodnim pitanjima i Evropskoj uniji...Kameron je vijest o čestitki Olanda i pozivu u Pariz objavio na Twitteru,  prenosi Rojters...Britanski...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.