Ognjan i Biljana ispratili sina Lava u đačku klupu!

Izvor: Kurir, 03.Sep.2014, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjan i Biljana ispratili sina Lava u đačku klupu!

Prvi septembar je bio dan kada su brojne javne ličnosti ispratile svoje đake prvake u školu. Među onima koji su se ponovo bar nakratko našli u školskoj klupi bili su Ognjan Radivojević i Biljana Lukić, i to zahvaljujući sinu Lavu, koji je u ponedeljak krenuo u Osnovnu školu „Jelena Ćetković“ na Zvezdari.

Neposredno pre svečanog prijema dece u tu obrazovnu ustanovu, paparaco Kurira uslikao je ponosne roditelje u školskom dvorištu dok razgovaraju sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << naslednikom. U trenutku kad se začulo zvono, srećna porodica je ušla u hol škole, gde su starije generacije pripremile priredbu dobrodošlice, koju je njihov sin sa oduševljenjem odgledao.

Zatim su se zaputili do učionice u kojoj je malog Lava dočekala učiteljica.

Ako je suditi po rečima našeg očevica, Lav je prvog dana bio prepun utisaka.

(LJ. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.