Offenbach: U subotu Srebrenički marš mira

Izvor: SandzakPress.net, 30.Jun.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Offenbach: U subotu Srebrenički marš mira

Obavješavamo Vas da „Bürgerforum-džemat Firdeus e.V Offenbach“  i ove godine organizira komemoraciju i marš mira u čast žrtava genocida u Srebrenici. Ovim putem pozivamo medije, sve sugrađane i sve one koji su u priici da dođu na ovaj veličanstveni skup koji će se održati u subotu, 04.07.2015 sa početkom u 18:30. (okupljanje u 18:00) S obzirom da je cilj organizatora masovno okupljanje građana i dostojanstveno obilježavanje 20 godina od genocida, pozvali smo prominentne goste iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << BiH i Njemačke: Gradonačelnik Offenbacha Peter Schneider Risu-l-ulema emeritus dr Mustafa ef. Ceric Damir ef. Paštelić, glavni imam u Srebrenici Admir Atovic konzul BiH u Frankfurtu Prestavnici krovne organizacije muslimana u Njemačkoj „ Zentralrat der Muslime in Deutschland“  Zehrudi ef. Junuzović, imam džemata Firdeus Offenbach Prestavnici džemata , klubova i udruženja iz regije Hessen Prestavnici Jevrejske zajednice iz Offenbacha Prestavnici Crkvenih zajednica u Offenbachu. Bilo bi nam veoma drago da obavjestite vaše čitatelje o ovoj izuzetno važnoj manifestaciji. Organizacioni Odbor                         Odbor džemata Firdeus e.V Offenbach (Mapa puta marša mira u Offenbachu: START: Džemat  Firdeus Offenbach-Waldstr- Bismark str-Kaiserstr- Berliner str-Markt platz- Centralna komemoracija i skup će se održati na Alice platzu u Offenbachu.)

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moto-klub „LOŽAČI“

Izvor: MC Bor, 30.Jun.2015

30. jun, Bor. Moto-klub „Ložači“ iz Minićeva, dana 04.07.2015. godine, u Minićevu, organizovaće svečanu proslavu povodom pet godina osnivanja i slave moto-kluba. Tim povodom, planirane su aktivnosti koje imaju za cilj animiranje građana sa područja MZ Minićevo i okolnih sela Opštine Knjaževac,...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.