Odbacuju je jer nije odrasla s njima: Braću i sestre srećem svaki dan, ali ne žele kontakt sa mnom

Izvor: B92, 02.Dec.2015, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbacuju je jer nije odrasla s njima: "Braću i sestre srećem svaki dan, ali ne žele kontakt sa mnom"

Evica Umetić odrasla je u Sremskoj Mitrovici. Iako ima sopstvenu biološku porodicu, odgajana je u hraniteljskoj porodici i domu za decu bez roditelja. Nažalost, kada izađu iz ovih socijalnih institucija, deca ostaju sama i prepuštena sama sebi.

“Moja majka je bila u šestom mesecu trudnoće kada je moj otac nju izbacio na ulicu. Tada kreće moja priča”, priča Evica za kamere Bulevara.

Evicina priča je priča deteta koje je odbačeno od oca, u šestoj godini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostalo bez majke i odrastalo u domu i hraniteljskim porodicama. I sve to pred očima onih koji bi trebalo da nam budu najbliži.

“Peto sam dete po redu imam brata i tri sestre. Nažalost, nismo odrasli zajedno i mnogi ne znaju šta je tu problem, zašto oni mene neće, mi smo od istih roditelja, ali eto. Ne možete ni da zamislite kako izgleda kada rod rođeni svaki dan srećete na uliciti, a kontakta nema”, kaže ona.

Evica je pronašla kreativan način da izbaci sve teške emocije iz sebe, a trenutno studira i Pravni fakultet jer želi da uspe u životu.

Pogledajte njenu priču.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.