Očistite ananas za minut

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2015, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očistite ananas za minut

Kada nam se prijede ananas obično se odlučimo za konzervu kompota od ovog voća, iako znamo da je onaj sveži mnogo bolji. Razlog je jednostavan - ne ide nam čišćenje. Koja god tehnika da se proba obično se izgubi mnogo vremena i završi sa mnoštvom otpada a malom količinom sočnog ploda. Ali... postoji rešenje!

Za klasično čišćenje ananasa potreban je čvrst i oštar nož, daska za sečenje, kanta za smeće u blizini, i dobrih nekoliko minuta dok sve to ne isečemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i poslužimo ono malo ananasa što je ostalo.

Međutim, lokalni trgovac sa Filipina ima mnogo bolje rešenje. Uživajte u snimku koji traje nešto duže od minut. Toliko je njemu potrebno da očisti ananas, isecka ga i stavi u kesicu za poneti. Apsolutni hit je kada majstor isčupa tvrdi deo iz sredine - zakon!

Vama će u početku trebati malo više od minuta da ponovite njegovu majstoriju, ali "ponavljanje je majka učenja".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.