Oblačno, hladno i vetrovito - temperatura oko nule

Izvor: B92, 18.Jan.2017, 02:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno, hladno i vetrovito - temperatura oko nule

Beograd -- U većem delu Srbije biće pretežno oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Više padavina očekuje se uveče i tokom noći na jugozapadu. Jutarnja temperatura od minus šest do minus dva, a najviša dnevna od minus tri do nula.

Vetar umeren i jak, na istoku i na planinama povremeno i olujni, istočni i severoistočni uz lokalno stvaranje snežnih nanosa.

U Beogradu će biti pretežno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oblačno i hladno, povremeno sa slabim snegom i umerenim, povremeno jakim istočnim vetrom. Jutarnja temperatura oko minus četiri, a najviša dnevna oko minus jedan.

U Srbiji u četvrtak pretežno oblačno i hladno, mestimično sa snegom. Više padavina se očekuje na jugu i istoku, a zbog jakog istočnog vetra lokalno stvaranje snežnih nanosa. U petak prestanak padavina i postepeno razvedravanje.

Biometeorološka prognoza za sredu, 18. januar 2017. godine:

Hroničnim bolesnicima i meteoropatama se savetuje oprez. Tegobe mogu osetiti astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu glavobolјe, neraspoloženja i pospanosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.