Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2016, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljene poruke koje je Džim Keri slao pokojnoj djevojci

Mark Barton otkrio je prepisku poruka koje je njegova bivša supruga Katriona Vajt razmjenjivala s Džimom Kerijem (54). Šminkerka je bila u turbulentnoj vezi sa slavnim glumcem, a nakon što su prekinuli ona se ubila mješavinom lijekova.

Iz poruka koje je Barton pustio u javnost vidljivo da je Džimu pričala o svom pokojnom ocu. Nakon nekoliko emotivnih poruka, glumac je odlučio promijeniti temu i pitati je 'Jesi li razmišljala o mom k**cu danas?'.

"Zar nisi prestala >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << s pilulama otkad se nismo vidjeli, draga? Oprosti, ali malo sam zabrinut jer smo bili neoprezni sinoć", napisao je zabrinuti Keri u jednoj poruci i rekao joj neka svakako uzme pilulu za dan poslije ako joj nešto bude sumnjivo.

Džim je optužen da je Katrioni prenio herpes i gonoreju. Kada mu se požalila na kvržice koje je uočila na polnom organu on joj je odgovorio kako su 'nadraženi folikuli i kvržice normalna pojava nakon brijanja ili seksa', a drugi put joj je rekao da će sve biti u redu te joj poželio sreću s poslom.

"Možda si to dobila od nekog prije, to se pojavljuje tek kad si pod stresom", rekao joj je Keri.

Nakon što je saznala da je zaražena polnim bolestima, glumac joj je navodno poručio da mu je postalo prenaporno i prekinuo s njom. Između ostalog tražio je da potpiše ugovor o tajnosti, a taj proces je požurivao.

"Je li ovo način na koji muž poštuje sjećanje na svoju suprugu? Prava bolest je pohlepa, besramna pohlepa", napisao je Keri u svojoj izjavi za javnost u petak.

On će se morati pojaviti na sudu zbog njenog samoubistva. Glumac je navodno pokojnoj djevojci ilegalno nabavio lijekove s kojima se predozirala.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.