OTAC DEVOJČICE KOJU JE NAPAO VUK: Želim da odemo iz Srbije!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC DEVOJČICE KOJU JE NAPAO VUK: Želim da odemo iz Srbije!

U nekoj drugoj zemlji ovako nešto ne bi moglo da se dogodi. Ćerka je sada dobro, sve je u redu, ogorčeno priča Ivan K., čija je dete juče otpušteno iz bolnice

BEOGRAD - Samo kad se sve dobro završilo.

Dvogodišnja devojčica K. V., koju je pre tri dana artički polarni vuk napao u beogradskom zoo-vrtu, juče ujutro je puštena s Dečje klinike u Tiršovoj. Devojčicin otac Ivan V. još je u šoku i, kako kaže, jedva čeka dan kad će sa porodicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << napustiti Srbiju.

Modrice po leđima

- Jedva čekam da odem odavde. U nekoj drugoj zemlji sve ovo ne bi moglo da se dogodi. Ćerka je sada dobro, sve je u redu - kaže Ivan, koji s porodicom živi u Beču, a u Srbiju su došli kod njegovih roditelja kako bi zajedno proveli praznike. On nije želeo da komentariše izjave direktora zoo-vrta Vuka Bojovića, kao ni to što je policija podnela krivične prijave protiv njega i volonterke.

- Samo neka svako radi svoj posao - kaže on.

zoomVuk Bojović

Vuk Bojović

ODUŠEVLJEN SAM!

Vuk Bojović kaže za Kurir da se oduševio kad je video da u Kuriru piše da je protiv njega podneta krivična prijava.

- Ja sam oduševljen! Uživam u tome! Ja ne znam za tu krivičnu prijavu, ali ako je podneta, to je zahvaljujući vama. Neću više da razgovaram s vama! - kaže Bojović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.