OSUDjEN NA 13 GODINA ZBOG UBISTVA STUDENTA  Bogdan stradao ispred kuce

Izvor: medio.rs, 13.Feb.2016, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSUDjEN NA 13 GODINA ZBOG UBISTVA STUDENTA Bogdan stradao ispred kuce

Optužbi su oslobođeni Stefan Lazarević i Stevan Buzaković, kojima je na teret bilo stavljeno da su pomagali ubici da sakrije pištolj iz kog je Miloš Stanojević ispalio sedam hitaca u studenta Bogdana Gogića

Miloš Stanojević (25) iz Beograda pravosnažno je osuđen na 13 godina zatvora zbog ubistvastudenta Bogdana Gogića (27) kojeg je ubio 29. marta 2009. godine ispred njegove kuće naBežanijskoj kosi.

Kako je sud utvrdio, Stanojević je sačekao Gogića >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u žbunju ispred kuće i ispalio u njegovom pravcu sedam hitaca, od kojih su ga neki pogodili u glavu i telo.

Optužbi su oslobođeni Stefan Lazarević i Stevan Buzaković, kojima je na teret bilo stavljeno da su pomagali ubici da sakrije pištolj.

Aprelacioni sud potvrdio je presudu Višeg suda, a žalbu osuđenog Stanojevića je odbacio kao neosnovanu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.