OPREZ u saobraćaju: Najavljeno nevreme!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ u saobraćaju: Najavljeno nevreme!

JP "Putevi Srbije" apelovali su večeras (5. maj) na sve učesnike u saobraćaju da posebno budu oprezni prilikom vožnje jer se, prema najavi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, na području Loznice i okoline tokom večeri očekuje nevreme praćeno pljuskovima, grmljavinom i kratkotrajnom pojavom sugradice i grada.

Putevi Srbije su apelovali na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Kako je navedeno u saopštenju, nevreme će se kasnije premeštati ka istoku i severoistoku Srbije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Putevi Srbije apeluju na oprez zbog nevremena

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Maj.2015

Javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je danas na učesnike u saobraćaju da budu oprezni zbog najavljenog nevremena praćenog pljuskovima, grmljavinom i kratkotrajnom pojavom sugradice i grada na području Loznice...Prema najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, nevreme će se kasnije premeštati...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.