OPASNOST VREBA U MAKSIJU: Polica u samoposluzi umalo ubila ženu!

Izvor: Kurir, 22.Sep.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPASNOST VREBA U MAKSIJU: Polica u samoposluzi umalo ubila ženu!

U objektu na Sodari drvena polica sa voćem se odvalila. Ne zna se da li je polica direktno udarila ženu, ali je ona zakoračila unazad i pala na leđa

U pančevačkoj samoposluzi "Maksi", na Sodari, u ponedeljak ujutru povređena je žena. Na nju se srušila drvena polica sa voćem. Prema prvim informacijama nije zadobila teže povrede, a pomoć joj je ukazana u Opštoj bolnici u Pančevu.

Kako prenosi lokalni list "Pančevac", drvena polica sa voćem se odvalila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

- Prema informacijama koje sam dobio od članova naše ekipe koja je intervenisala nakon telefonskog poziva iz tog objekta, na nju je pala drvena polica s voćem koja se odvalila.

Ne znam da li je polica direktno udarila ženu, ali je ona, u želji da izbegne udarac, ustuknula, zakoračila unazad i onda pala na leđa. Zbog toga je zadobila povrede leđa, desne noge i leve ruke. Doktor koji je bio u našoj ekipi pretpostavlja da je imala prelom leve ruke.

Da li je to tačno, može da kaže ortoped, jer je žena odmah nakon te nesreće prebačena na Ortopedsko odeljenje Opšte bolnice – izjavio je dr Miroslav Tepšić, načelnik Hitne pomoći.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.