ONA ZNA ŽAŠTO SE UDALA: Manekenka posle razvoda dobija 130 miliona evra!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2014, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA ZNA ŽAŠTO SE UDALA: Manekenka posle razvoda dobija 130 miliona evra!

Prema procenama engleskih stručnjaka, Tatjana Frančuk će od svog drugog supruga Manuela Kuoto Alveša dobiti višemilionsku odštetu koja će predstavljati novi britanski rekord

Nekadašnja ukrajinska manekenka Tatjana Frančuk je zaista majstor da ojadi bogataše, i nakon što se razvela od milionera Igora Frančuka, udala se za portugalskog građevinskog magnata Manuela Kuoto Alveša, a sada se razvodi i od njega i to uz rekordnih 130 miliona evra odštete!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Tatjana, kojoj je zvanično zanimanje trgovac antikvitetima, iz braka sa Frančukom, ima dva sina koji se školuju u Velikoj Britaniji kao i kuću u Engleskoj, zbog čega je uspela da brakorazvodnu parnicu iz Portugalije “preseli” na ostrvo, što njoj samo ide u prilog.

Procenjuje se da će Tatjana, zbog britanskog zakona koji je mnogo “darežljiviji” od portugalskog u ovakvim slučajevima, dobiti odštetu od oko 100 miliona funti, ili skoro 130 miliona evra što će biti novi engleski rekord!

(Daily mail)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.