OGROMNE GUŽVE NA GRANICAMA Kolone na svim prelazima, na Batrovcima najgore - čeka se tri sata

Izvor: Blic, 28.Jul.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGROMNE GUŽVE NA GRANICAMA Kolone na svim prelazima, na Batrovcima najgore - čeka se tri sata

Zbog pojačanog saobraćaja i većeg broja vozila sa Hrvatske strane na izlazu iz Hrvatske ka Srbiji vozače očekuju duga višesatna zadržavanja u proseku oko tri sata, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na ulazu u Srbiju na Batrovcima putnička vozila se zadržavaju oko 90 minuta.

Takođe, zbog pojačanog saobraćaja na Batrovcima, i na Šidu dolazi do dužih zadržavanja, pa se čekanja kreću oko 60 minuta, dok se na Hrvatskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strani na izlazu iz Hrvatske čeka oko dva sata.

Zato se preporučuje korišćenje alternativnih prelaza poput, Bačke Palanke, Sota, Ljube ili Neština.

Gužve i na granici sa Bugarskom, Makedonijom i Mađarskom

Pojačan saobraćaj vozače očekuje i na izlazu iz zemlje na Gradini sa Bugrarskom i na Preševu sa Mekedonijom, kao i na ulazu u zemlju iz pravca Mađarske, na Horgošu.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja se kreću oko 30 minuta, ali sa tendencijom porasta.

Zadžavanja su, kažu u AMSS, promeljiva i teško predvidljiva.

Poslednji dani jula, a ujedno i kraj radne nedelje sa prvim popodnevnim satima donosi veći broj vozila i pojačan saobraćaj na autoputevima, ali i na svim ostalim frekventnijim pravcima.

Vremenske prilike omogućavaju nesmetano obavljanje saobraćaja.

Na naplatnim rampama otvoreni su svi raspoloživi kanali za naplatu putarine, ulažu se maksimalni napori i koriste sva raspoloživa sredstva kako bi se ubrzala prohodnost, međutim, i pored toga na pojedinim naplatnim stanicama kao što je Stara Pazova, Sirig i Nais može doći do formiranja kolona sa nešto dužim zadržavanjem na kojima se trenutno čeka oko desetak minuta, saopštio je AMSS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počele gužve na granici, na ulaz iz Hrvatske čeka se tri sata

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2017

Zbog pojačanog saobraćaja i većeg broja vozila na izlazu iz Hrvatske ka Srbiji vozače očekuju višesatna čekanja, u proseku oko tri sata, saopštio je AMSS...Gužve su i na Batrovcima i na prelazu Šid. Zato se preporučuje korišćenje prelaza poput Bačke Palanke, Sota, Ljube ili Neština...Pojačan...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.