O čemu sigurno NE razmišlja kad si gola

Izvor: Kurir, 14.Feb.2013, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O čemu sigurno NE razmišlja kad si gola

Muškarci razmišljaju o mnogim stvarima, ali kada smo ispred njih, potpuno gole, misli se nekako prorede. Ipak, žene su uverene da razmišljaju puno više i primećuju svaki detalj

Ovo su stvari koje im sigurno ne padaju na pamet kad nas vide gole:

Koliki ožiljak!

Naši ožiljci i druge nepravilnosti možda upadaju u oko prolaznicima na plaži, ali u trenutku kada se skinemo pred dečkom, to je poslednja stvar na koju će misliti. Umesto da se usredsredi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na loše stvari, oči će mu bežati na one dobre.

Ova jedna dlaka baš štrči

Uvek se dogodi da propustimo onu jednu glupu dlaku koja nam se čini kao najcrnja dlaka na svetu, ali muškarci to ne primjećuju. Čak i ako primiete, neće se previše zamarati njome.

Bijonse ima bolju guzu

Naravno da ima, i naravno da će žene gledati slike slavne pevačice i želeti takvu guzu, ali to ne znači da će muškarac to primetiti kad se skinemo. Kad smo gole ispred njega, ne postoji ni jedna druga žena.

Kad počinje utakmica?

Može biti najvažnija na svetu, ali u trenutku kada se skineš, zaboraviće na nju. Kasnije će te možda kriviti jer je propustio utakmicu zbog tebe, ali za vreme seksa se neće buniti.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

O čemu sigurno NE razmišlja kad si gola

Izvor: Dzungla.org, 14.Feb.2013

Muškarci razmišljaju o mnogim stvarima, ali kada smo ispred njih, potpuno gole, misli se nekako prorede. Ipak, žene su uverene da razmišljaju puno više i primećuju svaki detalj. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.