Novosađanin uboden nožem u tuči

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2012, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosađanin uboden nožem u tuči

NOVI SAD -

Policija u Novom Sadu podnela je krivične prijave protiv M. S. (1990) iz Iriga, Vrbašana F. B. (1989) i M. M. (1984) i Novosađana Đ. J. (1992) i R. P. (1990) zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se terete da su u ulici Laze Telečkog u Novom Sadu, u subotu, rano ujutru, fizički nasrnuli na dvojicu Novosađana, te da je, u tuči, F. B. zadao ubodnu ranu nožem u stomak jednom od napadnutih momaka i lakše ga povredio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Protiv M. M. biće podneta i krivična prijava koja ga tereti za neovlašćeno držanje opojnih droga, jer su mu policajci, prilikom pregleda, pronašli oko dva grama materije za koju se sumnja da je marihuana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno oružje u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2012

NOVI SAD -..Pretresom kuće i drugih prostorija Novosađanina D. Š. (1962), policija je pronašla ručno izrađeno oružje vazdušnu pušku, tri revolvera, dva pištolja, dve kubure, delove za još nekoliko komada oružja, optički nišan, "bokser", "šuriken" i 188 komada različite municije...Policija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

I noževi "sevali" za vikend u Laze Telečkog

Izvor: Radio 021, 03.Sep.2012

Novosadska policija podnela je krivične prijave protiv petorice momaka koji su se potukli u subotu rano ujutro u Ulici Laze Telečkog.

Nastavak na Radio 021...

U tuči mladić izboden nožem u stomak

Izvor: Kurir, 03.Sep.2012

Novosadska policija podnela krivične prijave protiv petorice mladića zbog tuče u jednom kafiću i ubadanja jednog mladića u stomak..NOVI SAD - Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protov petorice mladića, koji su učestvovali u tuči u kojoj je jedan od njih ubo nožem u stomak  jendog...

Nastavak na Kurir...

Mladića ubo nožem u tuči

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Sep.2012

Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protov petorice mladića, koji su učestvovali u tuči u kojoj je jedan od njih ubo nožem u stomak jendog mladića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ubo nožem mladića u stomak

Izvor: Blic, 03.Sep.2012

NOVI SAD - Novosadska policija podnela je krivičnu prijavu protov petorice mladića, koji su učestvovali u tuči u kojoj je jedan od njih ubo nožem u stomak jednog mladića...Oni su učestvovali u tuči u strogom centru Novog Sada, u Ulici Laze Telečkog, u kojoj se nalaze brojni kafići, kada je...

Nastavak na Blic...

U Tuzima zaplenjen eksploziv i oružje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2012, 14:41

TUZI -..Crnogorska policija podnela je danas krivičnu prijavu protiv N.M. iz Tuzi, kod Podgorice, od koga je oduzeta puška i tri kilograma eksploziva...Uprava policije Crne Gore je navela da je od N.M. oduzeta puška M-48 , kao i i tri kilograma privrednog eksploziva Vitezit ...Protiv N.M. je, kako...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.