Novo trovanje pasa u Šumicama: Otrovana dva psa, jedan uginuo

Izvor: Blic, 17.Feb.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo trovanje pasa u "Šumicama": Otrovana dva psa, jedan uginuo

U parku kod SC "Šumice" jutros su otrovana dva psa, od kojih je jedan uginuo.

Trovanje pasa ne prestaje, a najnoviji slučaj dogodio se jutros kod SC "Šumice" kada je za zada nepoznata osoba prosula otrov od kojeg je jedan pas uginuo, dok je jedan zadobio trovanje.

Ono što ovom slučaju daje još zastrašujuću notu je što je otrov prosut u blizini obdaništa. Za sada se ne zna koji je otrov u pitanju.

Otrov pronađen u blizini obdaništa

Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je već treći slučaj ove godine da su u park kod "Šumica" otrovani psi. Dva psa uginula su 10. januara pošto su otrovani hemikalijom u vidu ljubičastih granula, a nekoliko dana pre toga još dva psa su otrovana, ali su veterinari uspeli da ih spasu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otrovana dva psa u Šumicama, jedan uginuo

Izvor: Telegraf.rs, 17.Feb.2013

Najnoviji, treći slučaj trovanja pasa u parku kod SC "Šumice" u ovoj godini posebno zabrinjava zato što je otrov prosut u blizini obdaništa

Nastavak na Telegraf.rs...

Strašno: Ponovo otrovani psi u Šumicama, jedan uginuo!

Izvor: NaDlanu.com, 17.Feb.2013

Nepoznate osobe prosule su otrov u parku kod SC Šumice u Beogradu. Kako prenosi "Blic", dva psa su otrovana, a jedan je uginuo...Otrov je prosut u blizini obdaništa! Ovo je već treći slučaj ove godine da su u parku kod "Šumica" otrovani psi.Dva psa uginula su 10. januara pošto su otrovani hemikalijom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.