Novinari na turneji sa Rijanom: Pijančenje i golotinja u avionu

Izvor: Blic, 20.Nov.2012, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari na turneji sa Rijanom: Pijančenje i golotinja u avionu

Kako bi promovisala svoj novi album "Unapologetic", Rijana je krenula na mini-turneju u kojoj je za sedam dana planirala da održi sedam koncerata u sedam različitih gradova. Sa sobom je povela i 150 novinara, koji su zadovoljno trljali ruke, računajući na ekskluzive. Međutim, velike količine alkohola pretvorile su avionski let u totalni fijasko, a novinari nisu dobili nijednu izjavu od pevačice.

Kada su dobili priliku da putuju sa Rijanom u okviru njene "777" turneje, novinari >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su bili presrećni što će moći lično da se upoznaju sa zvezdom.

Međutim, oni nisu ni sanjali u kakvu katastrofu će se putovanje pretvoriti. Sve je krenulo nizbrdo kada se lepotica sa Barbadosa zaključala u posebnu prostoriju, odbijajući da priča sa bilo kim.

Čekajući da se pevačica predomisli, novinari su navalili na besplatan alkohol, pa je bilo potrebno samo par sati da se opuste malo više nego što bi trebalo.

Australijanac Timoti Dormer je čak skinuo odeću i potpuno go protrčao kroz avion, a i ostali su se ponašali kao da je u pitanju žurka u noćnom klubu.

- Bilo je tri ujutru i atmosfera je bila "zagrejana". Poželeo sam da trčim go do Rijane, ali znao sam da bi me obezbeđenje zaustavilo - rekao je Dormer za "Yahoo".

Pijani novinari su vikali "Rijana, molim te, reci samo jednu rečenicu!" i "Treba mi naslov!", a nekoliko njih se putem Tvitera požalilo kako će ostati bez posla ako ne budu imali tekstove.

Zvezda očigledno nije marila za njih, jer je čitavo veče provela zaključana. I dok su se pojedini novinari pitali zašto ih je uopšte pozvala da krenu sa njom, drugi su posumnjali da je čitava situacija izrežirana kako bi predstavnici medija bili sprečeni da postave škakljiva pitanja.

Kako prenosi "Gardijan", jedno od njih bi se sigurno ticalo Rijaninog dueta sa Krisom Braunom pod nazivom "Ain't Nobody's Business", koji se nalazi na albumu "Unapologetic". Bivši par je obnovio profesionalnu saradnju i prijateljstvo, uprkos prebijanju.

VIDEO> Australijanac trči go kroz avion:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bahanalije u Rijaninom avionu (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Nov.2012

Kako bi promovisala svoj novi album 'Unapologetic', Rijana je krenula na mini-turneju u kojoj je za sedam dana planirala da održi sedam koncerata u sedam gradova. Sa sobom je povela i 150 novinara koji su u avionu napravili raskalašnu žurku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Novinari na turneji sa Rijanom: Pijančenje i golotinja u avionu!

Izvor: Svet, 21.Nov.2012, 00:45

Kako bi promovisala svoj novi album “Unapologetic”, Rijana je krenula na mini-turneju u kojoj je za sedam dana planirala da održi sedam koncerata u sedam različitih gradova. Sa sobom je povela i 150 novinara, koji su zadovoljno trljali ruke, računajući na ekskluzive. Međutim, velike količine...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.